5 000 нових книг невдовзі поїдуть до бібліотек військових підрозділів в рамках програм нашого партнера ГО “Реформація”. Така закупівля стала можливою завдяки нашому благодійнику та другу Maksym Koliadenko. Дякуємо!

134 найменування по 50 примірників в середньому, на загальну суму 804218,75 грн – актуальна, якісна, сучасна література від українських видавців. Дружні видавництва надали спеціальні умови для закупівлі книжок під проєкт “Військо Читає”, тож військові отримають ще більше професійних та світоглядних книжок!

Дякуємо за співпрацю та підтримку проєкту видавництвам: Наш Формат, Видавництво Фоліо Видавництво “Zалізний тато”, Видавництво “Астролябія”, Видавництво Старого Лева , Vivat , Лабораторія, Видавництво “Апріорі”, Валерію Маркусу.

На сьогодні 21 військовий підрозділ очікує на свої книжки. Тож ГО “Реформація” розпочинає формувати посилки, і продовжує збір заявок по проєкту “Військо читає”. Якщо ви хотіли б отримати літературу для свого підрозділу, напишіть на пошту order@format.ua