За підтримки благодійника Максима Коляденка наш благодійний фонд “Бібліотечна країна” у партнерстві з ГО “Реформація” закупили понад 4 тисячі книг для військових у рамках проєктів, які ініціювала ГО “Реформація” “Військо читає” та “Бібліотека сержанта”.

Література попрямувала до 95-ї окремої десантно – штурмової, 10-ї гірсько – штурмової бригад і до Національної академії сухопутних військ. Серед подарунків чимало якісної сучасної української книги: психологічно – мотиваційної, біографічної, історичної, книжки про бізнес, художні та нон-фікшн.

Сьогодні надважливими для українського війська і курсантів, для становлення військової еліти є хороші, правильні, сучасні книги. Книги виховують у військових ті якості, які необхідні захиснику України: патріотизм, вміння аналітично мислити, вміння критично мислити, що вкрай необхідно в умовах сучасної гібридної війни з Росією, допомагають розвивати вміння розрізняти правдивість і фейковість інформації.

Книги мотивують на прикладах видатних українських та західних історичних особистостей. Книги допомагають вистояти психологічно у важких умовах війни. Книги дають можливість народитися мрії, або реалізувати себе після закінчення військового контракту.

Ми щиро дякуємо Максиму Коляденку за його громадянську позицію, за глибоке розуміння важливості місця книги у розвитку військових.

На світлинах – Максим Коляденко зустрівся з бійцями 95-ї ОДШБр у місті Житомирі.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, військова форма та у приміщенні
На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні
Категорії: Новини