Благодійний фонд “Бібліотечна країна” став партнером нової книжкової премії KBU AWARDS та оголошує про проведення спеціальної акції поповнення бібліотек України сучасними книгами для розвитку. До акції вже долучились ДТЕК Академія, видавництво «Фоліо», Видавництво «Наш Формат», видавництво «Корпоративні медіа. Вейсберг та партнери». Завдяки потужному партнерству в бібліотеки буде подаровано 400 книг по 100 примiрникiв кожної з чотирьох книг:

Кожен бажаючий також може долучитись та придбати для бібліотеки найкращі книги номіновані на конкурс.

Тамара Сухенко, співзасновниця Благодійного фонду «Бібліотечна країна» та членкиня журі Премії, зазначає: «Бібліотеки мають неоціненний потенціал впливу на розвиток громад, особливо за умов децентралізації, коли багато питань мають вирішуватись на місцевому рівні. Запит на оновлення книжкових фондів збільшується, а особливо запит на книжки, які описують наш національний контекст, його виклики та історії, як герої впоралися з ними».

Бібліотеки будуть відібрані на конкурсних засадах Благодійним фондом «Бібліотечна країна». Деталі відбору за посиланням.

Про Премію KBU AWARDS

Українська бізнес література отримала свою першу спеціалізовану премію, яка має дві номінації: “Найкраща книга про розвиток бізнесу” і “Найкраща книга для особистісного зростання”. Переможців визначатимуть оцінки журі та голоси читачів. Премія започаткована найстаршим в Україні інтернет-магазином бізнес літератури Кniga.biz.ua. Головним партнером премії стала Нова пошта. Інформаційним партнером – онлайн-медіа MC.today. Створення премії підтримали Український інститут книги, Спілка українських підприємців, а також видавництва “Наш Формат”, “Фоліо”, “BookChef” та “Vivat”. 

Цього року до шорт листа премії увійшли 22 книги, які в 2020 році були написані 24 українськими авторами. Наразі триває голосування читачів. Проголосувати за книги можна на сайті інформаційного партнера премії  (посилання на голосування – books.mc.today). Голосування серед читачів буде тривати до 5 квітня. Церемонія нагородження переможців відбудеться в квітні.

Деталі премії https://kbuawards.com/