A book is a weapon! And the book is a tool for reconstruction!

Ми впевнені, що після перемоги України книги допоможуть нам відбудувати нову країну, а бібліотеки в тому зіграють вагому роль. 

Наша місія: зібрати знання світу для якісного відновлення та процвітання України.

Стратегія перемоги: ми мусимо створити бібліотеки відновлення та зростання в наших громадах, щоб зібрати найкращий світовий досвід та врахувати його під час відновлення.

Наші міста та будинки мають стати кращими ніж до війни, освіта більш сучасною та інтерактивною, наші громадяни повернуться в Україну зі знаннями нових іноземних мов, цей список змін можна продовжувати.
Для цього наші освітяни, архітектори, будівельники, представники місцевої влади та громадяни в цілому мають мати доступ до сучасної літератури з ключових тем відповідно до найбільших викликів війни.

Ключові теми відповідно до найбільших викликів війни
Ключові теми відповідно до найбільших викликів війни

Давайте разом сформуємо перелік книг на теми, які дозволять нам відбудувати та розвинути країну. Цими книгами ми будемо рекомендувати наповнити кожну бібліотеку України!

Leave your book suggestions in the form

You can also make a donation for the purchase of these books to the libraries of Ukraine by making a charitable payment to the account UA493510050000026008593756000, JSC "UkrSybbank", MFO 351005, EDRPOU 39821457, BO "Charitable Fund "Library Country", payment destination "Charitable contribution for the statutory tasks of the Foundation"

or at Monobank https://send.monobank.ua/jar/7AEjYSKasR

«Бібліотечна країна» — це про успішні бібліотеки, які змінюють життя людей та громад. Фонд працює над поширенням нового бачення та ролі бібліотек у сучасному суспільстві, стимулюванням інновацій через висвітлення найкращих практик роботи бібліотек та вивчення світового досвіду, оновленням книжкових фондів бібліотек, популяризацією книг і поширенням культури читання.