КУ «Маріупольська міська історична бібліотека ім. М. Грушевського» звертається с проханням надати допомогу в комплектуванні фонду бібліотеки.

Місією нашої бібліотеки є пробудження й формування історичної свідомості українців, широке розуміння про причини, приводи і наслідки того, що нині переживає наша країна-зокрема Донбас та Маріуполь, зацікавлення історією якомога більшого кола читачів. На жаль, у зв’язку з подіями, які відбулися в Україні та торкнулися нашого міста, асортимент книжкової продукції в місті суттєво зменшився, а також зменшилось фінансування бібліотек. Нашій бібліотеці необхідні видання на історичну, правову, краєзнавчу тематику, праці з історії релігії, економіки, мистецтва, літературознавства, художня література сучасних українських та зарубіжних авторів. Нашим  читачам  цікаві не тільки книги, виданні в останні 2 роки, але й ті, що надруковані раніше,  тому що асортимент книг, які продавалися в Маріуполі, не завжди був різноманітно представлений сучасною українською літературою та науково-популярними працями історичного спрямування. 

Будемо вдячні Вам за будь-яку допомогу!  З повагою і найкращими побажаннями, 

Директор Маріупольської міської історичної бібліотеки ім. М. Грушевського, Корабльова Н.В. 

Наші контакти: 87517, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Нахімова, 60, Тел.: (0629) 37-80-45, 37-84-40, 098-353-27-90  –  Корабльова Наталія Володимирівна, директор, 096-399-16-41- Матусова Ніна Миколаївна, зав. відділом комплектування. E-mail: history-lib@yandex.ua, сторінка в фейсбуці 

ОНОВЛЕННЯ:

“Маріупольська міська історична бібліотека ім. М. Грушевського висловлює щиру подяку БФ “Бібліотечна країна” за допомогу в комплектуванні фонду нашої бібліотеки. Отримані книги представляють великий інтерес для студентів і викладачів історичного факультету Маріупольського гуманітарного університету, краєзнавців і всіх, хто небайдужий до історії України. Дякуємо Вам за підтримку бібліотек на сході України!” Корабльова Наталія, директор КУ «МГІБ ім. М. Грушевського»

Категорії: Новини