Даруємо 100 книг за сертифікат про завершення навчального курсу. Оберіть на онлайн платформах ВУМ online, Відкритий Університет Майдану та Prometheus будь-який безкоштовний курс, пройдіть навчання та отримайте від нас книжки у подарунок. 
До 31 жовтня ми визначимо 10 переможців-працівників бібліотек, хто найпершим надішле сертифікати. Переможці отримують по 100 нових книг за сертифікат. Книги будуть подаровані безпосередньо в бібліотеку. Сертифікат про пройдений курс має бути датованим в період 1.09 – 31.10 2017. Викладайте сертифікат та назву бібліотеки в коментарях. Доставка книг буде здійснена партнером проекту Нова пошта.
Для участі в акції лайкніть сторінку Жива сучасна бібліотека та розмістить цей пост у себе на сторінці.
Платформи онлайн курсів надають безкоштовно можливість пройти навчання за темами громадянської освіти, підприємництва, взаємодії з органами влади та іншими.

Шановні бібліотекарі, ми були приємно здивовані активною участю у конкурсі і наразі можемо підвести підсумки. Станом на 4 вересня ми отримали 10 сертифікатів, власникам яких будуть надіслані по 100 книг у відповідні бібліотеки. Ми продовжуємо акцію за новими умовами: за надісланий сертифікат бібліотека отримує 50 нових книг, одна людина може надіслати тільки один сертифікат, участь тільки для публічних бібліотек. https://vumonline.ua/ & https://prometheus.org.ua/

Категорії: Новини