Ми запустили спільнокошт кампанію зі збору коштів на реалізацію проекту “Зелена бібліотека”. Просимо всіх небайдужих підтримати та профондувати проект за посиланням https://biggggidea.com/project/zelena-biblioteka/

Ми пропонуємо створити унікальний екологічний простір у бібліотеці, який буде надавати теоретичну та прикладну інформацію на екологічну тематику для дітей та їх батьків. Локація – Дитяча бібліотека на Пріорці, вул. Вишгородська 38, м. Київ.

Новий простір включатиме:

  • Креативний екодизайн (природні кольори, натуральні матеріали)
  • Елементи декору з переробних матеріалів (вторсировини) 
  • Підбірку книг та електронних носіїв на екологічну тематику та навколишній світ
  • Тематичну програму (лекції та майстер класи з екологічної тематики, сортування сміття та переробки, екоклуб, інше)

Що вже зроблено? Бібліотека активно працює над наповненням тематичної програми, щотижня проводяться заходи з екологічної та природоохоронної тематики, встановлені партнерства з екологічними ініціативами та активістами. Був розроблений креативний дизайн екологічного простору. Завдяки благодійникам та партнерам-видавництвам частково закуплені книги на екологічну тему. 

Ми просимо вас долучитися до співфінансування проекту та допомогти зібрати частину із запланованих коштів, а саме 50 тис грн на першочергові потреби: придбання книг, декоративний розпис стін, виготовлення книжкових полиць та закупівлю елементів декору.

Зробіть свій внесок в розвиток екологічної освіти для нового покоління!

Детальна презентація проекту