Наш фонд приєднався до Національного тижня читання

В рамках ініціативи «Книжкові гранти» ми будемо збирати книги для бібліотек!

Як долучитись:

  • В період з 4 по 10 грудня прийти до київських книгарень-партнерів акції, сплатити і залишити (підвісити) книгу для бібліотеки в книгарні, натомість отримати безкоштовний квиток на книжковий ярмарок Kyiv Book Weekend, який відбудеться 8–10 грудня в МВЦ пр. Броварський, 15.
  • Відвідати книжковий ярмарок Kyiv Book Weekend 8–10 грудня, придбати і подарувати  книги безпосередньо на ярмарці на стенді «Бібліотечна країна».

Всі зібрані книги будуть відправлені українським бібліотекам, які постраждали внаслідок бойових дій або окупації.

Партнери акції:

Книгарні партнери

Прибуток від продажу квитків на Kyiv Book Weekend надійде на добрі справи: програми «Запакуй Небо» Нової Пошти та БФ «Бібліотечна Країна» для закупівлі книг бібліотекам.

Kyiv Book Weekend

Читай. Відновлюйся. Зростай

8—10 грудня у МВЦ, Броварський проспект, 15, Київ

У Павільйоні №1 Міжнародного виставкового центру пройде Kyiv Book Weekend – культурний простір, покликаний об’єднати всіх, хто любить книги. Сюди завітають автори та видавці, письменники та блогери, друзі культури та ті, кому українська книга допомагає переживати темні часи.

Гостей Київського книжкового вікенду чекають:

– Презентації книжкових прем’єр
– Зустрічі з улюбленими письменниками
– Дискусії на актуальні теми
– Окрема дитяча програма
– Простір для прихильників коміксів, манги та аніме

На книжковому ярмарку буде представлено понад 100 видавництв, тож кожен знайде для себе книжку “під ялинку”. Підписати свій екземпляр книжкової новинки всі охочі можуть під час автограф-сесій на центральній площі павільйону.

Дискусії, зустрічі з письменниками та спікерами пройдуть на 6 сценах. Говоритимемо про все навколо книжок: як їх створювати, про що їх писати, чому вони важливі, які найкращі, і чому книга сьогодні ще важливіша.

https://www.bookweekend.org.ua